Oferta nu mai este valabila! Pentru o oferta asemanatoare, te rugam sa ne scrii la adresa office@travis.ro
 

 

Program

Ziua 1, Iasi – Tel-Aviv – Nazareth – Tiberias
Prezentare in Aeroportul din Iasi la ora 5.00 pentru zbor Iasi-Tel Aviv cu compania Tarom. Decolare la ora 07.00 din Iasi cu destinatia Tel Aviv, sosire la ora 09.50 pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ajunși in Tel Aviv, dupa formalitatile vamale incepem vizita in tara Sfanta urcand coasta Marii Mediterane. Ajungem in orasul Haifa unde vedem panoramic frumoasele gradini suspendate Bahai și vizitam Biserica Stella Marris (grota prorocului Ilie Tezviteanul). Continuam cu vizita la Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus, minunea prefacerii apei in vin; continuam cu orașul Nazareth, situat in partea nordica a Israelului, descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria și aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret, biserica pictata de fratii Moroșanu in 1977, apoi vom merge catre Biserica Catolica Buna-Vestire in incinta careia se afla grota in care Fecioara Maria a fost inștiintata de Arhanghelul Gavriil ca il va naște pe Iisus. Cazare și cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

Ziua 2, Muntele Tabor – Capernaum – Muntele Fericirilor
Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbrea la Fata a Domnului; in biserica greco-ortodoxa se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Continuam cu Muntele Fericirilor unde vom vizita biserica ce fost construita pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a tinut predica despre fericiri. Muntele se inalta la 175 m deasupra nivelului Marii Galileii, dar totodata este la 35m. sub nivelul Marii Mediterane. Optional, se poate face o frumoasa si relaxanta croaziera pe Marea Galilei, așa cum era pe vremea Mantuitorului. Vom merge catre Capernaum, orasul cel mai iubit de catre Mantuitorul și unde a savarșit cele mai multe minuni; aici vom putea vedea ruinele Sinagogii si a casei unde a fost vindecata soacra Sf. Petru. La mica distanta se afla Tabgha – loc ce aminteste de minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti și hranirea a peste 5000 de oameni. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 3, Ierusalim, Muntele Maslinilor, Muntele Sion – Zidul Plangerii
Dupa micul dejun vom merge in Ierusalim, numit și Orașul Pacii, pe Muntele Maslinilor, unde vom vizita: Manastirea Ortodoxa a inaltarii Domnului ce amintește de inaltarea Domnului la cer și unde avem prilejul de a vedea locul unde a fost gasit pentru a doua oara capul Sf. Ioan Botezatorul; Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit traditiei Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca „Tatal nostru”; Manastirea „Dominus Flevit” („Domnul a plans”) zidita in forma de lacrima, pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a plans lipsa de pocainta a celor din Cetatea Sfanta dar a deplans și soarta pe care o va avea Ierusalimul; Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fi prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului unde vom cobora cele 48 de trepte pana la Mormantul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata. Dupa aceea ne vom indrepta Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina” (locul primei biserici creștine din lume) si Mormantul Sfantului Prooroc si Psalmist David. Vizita in zona evreiasca a Sfintei Cetati la Zidul Plangerii. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 4, Manastirea Sf. Sava – Bethleem, Biserica Nasterii
Dupa micul dejun mergem in pustiul Iudeii pentru a vizita Manastirea Sf. Teodosie cu Pestera Magilor in care se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia – mama Sf. Sava, Sf. Evloghia – mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota – mama Sf. Cosma si Damian. De la Manastirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile catre Manastirea Sf. Sava, manastirea care dateaza din sec. V și care adapostește moastele Sf. Sava (accesul in incinta manastirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea manastirea si locul unde s-a nevoit Sf. Sava). Revenim in Bethleem pentru a vizita Biserica Campul Pastorilor, locul unde innoptau pastorii, in noaptea in care s-a nascut Pruncul Iisus Hristos. Continuam cu vizita la Biserica Sf. Nicolae. Vizitam Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului din Bethleem, ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului numita “Betleemita” sau “Aparatoarea Bethleemului”). La aproximativ 500m se afla Grota Laptelui, unde, potrivit traditiei s-a oprit Maica Domnului cu Pruncul, in noaptea in care Dreptul Iosif a primit porunca de la inger sa paraseasca Betleemul si sa fuga in Egipt. Dupa aceea Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 5, Hozeva – Marea Moarta – Ierihon
Mic dejun. Vom merge catre Hozeva unde vizitam Manastirea Sf. Gheorghe ale carei baze au fost puse de Sfintii Ioachim si Ana, fiind locul unde cei doi sfinti s-au rugat pentru daruirea unui prunc. Initial, biserica manastirii era inchinata Maicii Domnului. Astazi, insa, dupa reconstruiri si renasteri, biserica poarta drept hram pe Sfantul Gheorghe Hozevitul si pe Sfantul Ioan Iacob de la Neamt. Tot in manastire se afla si pestera unde a trait multi ani Proorocul Ilie. Coboram pe Valea Iordanului și vom merge la locul real al Botezului lui Iisus pentru binecuvantare in apele Raului Iordan. Ne indreptam spre Qumran, unde vom merge la un magazin de produse cosmetice pe baza de saruri de la Marea Moarta, dupa care vom face un scurt dar relaxant popas la Marea Moarta – lipsita de viata și situata in cel mai jos punct al lumii -420 m. sub oceanul planetar. Continuam cu vizita la Manastirea Sf. Gherasim. Plecam spre Ierihon, cel mai vechi oraș din lume unde vor vizita Biserica Dudul lui Zaheu apoi ne indreptam catre Muntele Ispitirii pentru a avea o privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Asezamantul Romanesc de la Ierihon. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 6, Ierusalim, Via Dolorosa – Ein Karem
Mic dejun. Intram in Cetatea Sfanta a Ierusalimului pe poarta Sf. stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. invieri in care vom vedea toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul. Aici vizitam Biserica și locul unde s-a nascut ”cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si Izvorul Sfintei Fecioare Maria locul intalnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 7, Lod – Tel-Aviv
Mic dejun. Ne indreptam spre localitatea Lida (Lod) – patria Sf. Mare Mucenic Gheorghe și vitam biserica ce adapostește Mormantul Sf. Mare Mucenic si lanturile cu care a fost legat. Continuam cu deplasare catre orasul Tel Aviv – Jafo (localitatea istorica Iope) unde ne vom vedea Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril apoi vom face un tur tur de Tel-Aviv. Timp liber. Cazare și cina la hotel in Bethleem.

Ziua 8, Tel - Aviv – Iasi
Mic dejun devreme. Plecam spre aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Decolare la ora 10:40 si aterizare pe Aeroportul International din Iasi la ora 13:40.

(Cod:08)


Discuta cu un consultant de vacante Travis
la 0232 237171 pentru mai multe detalii.

 

Info

 

Plecare din Iasi
Muntele Tabor – Cana Galileii – Muntele Fericirilor – Capernaum – Ierusalim, Muntele Maslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethleem – Man. Sf. Sava – Man. Hozeva

PRET
235 € (cazare + transport)
+ 225 € (bilet de avion + transferuri)
+ 185 € (taxe de aeroport + ghid vorbitor de limba romana + intrari la obiective)

DATA DE PLECARE
01.05.2018

PRETUL INCLUDE
• Transport avion Iasi – Tel Aviv – Iasi,
• 7 nopti cazare la hoteluri de 3-4* conform clasificarii locale
• Demipensiune (2 mese pe zi - conform programului
• Taxe de intrare la obiectivele din program,
• Transport cu autocar cu aer conditionat, conform programului
• Taxiul pe Muntele Tabor și la Manastirea Sf. Sava
• Preot insotitor din partea agentiei și ghid local vorbitor de limba romana.

PRETUL NU INCLUDE
• Tips & porter in valoare de 2 Euro de persoana pe zi (se platește obligatoriu catre ghidul israelian)
• Croaziera pe Marea Galileii
• Mesele de pranz
• Cheltuieli personale.

SUPLIMENTE & REDUCERI
• Supliment de single 150 €
• Reducere copii 6-12 ani 20 €

Grup minim 35 pers.


Contacteaza-ma pentru informatii suplimentare

 

Consultanta Vacante Travis Tourism
Ovidiu Romanescu
☏ 0752083132
☏ 0232237171
vacante@travis.ro

 

Oferte similare

Tururi in Iasi, Bucovina si Republica Moldova

Descopera orasul Iasi, Bucovina si Republica Moldova cu Travis Tourism

Tururi in Iasi, Bucovina si Republica Moldova

Descopera Moldova

Circuit de grup

Descopera Moldova

Circuit Serbia - Slovenia - Croatia - Muntenegru

Plecare din IASI

Circuit Serbia - Slovenia - Croatia - Muntenegru

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis