Travis Blog
Destinatii romantice in care sa va sarbatoriti iubirea
27 nov. 2019

Destinatii romantice in care sa va sarbatoriti iubirea

Postat de travis

Iubirea este unul dintre sentimentele cele mai profunde si mai pure pe care le simtim. Momentele minunate petrecute impreuna cu persoana iubita, fluturasii din stomac pe care-i simtim inca din prima zi, nu trebuie sa dispara odata cu trecerea anilor. Reinventeaza-ti relatia si surprinde-ti iubita/iubitul cu o vacanta in doi intr-o destinatie de vis.

Iar de sunteti proaspat casatoriti, sarbatoriti noua etapa a relatiei voatre cu o luna de miere intr-o locatie cu peisaje de nedescris.

Si acum, suntem siguri ca urmatoarea intrebare este legata de destinatie: „Unde anume sa mergem?”. Pentru ca totul sa fie mai usor, venim in ajutorul tau cu un top 5 destinatii romantice. Esti curios/curioasa?

Tadam, misterul a luat sfârșit. Iată topul:

1.Paris, Franta

Parisul este numit si Orasul iubirii, pentru atmosfera romantica pe care o simti la fiecare pas, impusa de obiectivele turistice. Turnul Eiffel este principala atractie a acestei locatii, urmat de Luvru si de grandioasele Gradini Tuileries. Plimbarile romantice pe malul Senei, unde va veti promite ca veti fi mereu impreuna si va veti acorda imbratisari tandre, va vor ramane in suflet ca momente de neuitat.

Fie ca alegeti sa mergeti intr-un city break sau in luna de miere, Parisul este destinatia perfecta pentru cupluri indragostite, dornice de momente romantice.

2Santorini, Grecia

Santorini este una dintre cele mai superbe insule din Grecia. Modul de organizare a tuturor locuintelor si hotelurilor da un aer chic destinatiei, iar plimbarile pe strazile Thirei, printre casute si flori, vor fi de neuitat. Satul de la capatul insulei, numit Oia, gazduieste frumoase si romantice apusuri, reflectate in Marea Egee.

*Dragi barbati, daca inca nu ati avut curaj sa ii puneti marea intrebare, apusurile din Santorini creeaza cadrul perfect pentru cererea in casatorie.

3. Portofino, Italia

Portofino este o destinatie fermecatoare si perfecta pentru doi indragostiti dornici de aventura. Cladirile din secolul al 19-lea construite pe stanci, piscinile, plajele private si stradutele inguste dau un aer boem, de care ai vrea sa te bucuri o viata intreaga. Piata Piazzetta, Castelul Brown, Biserica Sfantul George sunt atractii turistice pe care nu trebuie sa le ratati, daca ati hotarat sa mergeti in Portofino intr-un city break romantic sau chiar in luna de miere.

4. Venetia, Italia

Venetia este acel loc in care trebuie sa mergi macar o data in viata. Datorita plimbarilor cu gondola pe care le puteti face sau pe stradutele inguste, incarcate cu istorie, aceasta a devenit una dintre cele mai romantice destinatii. Anual, mii de cupluri isi jura iubire vesnica in timpul acestor plimbari. Piata San Marco este un alt obiectiv turistic pe care nu trebuie sa-l ratati.

5. Bali, Indonezia

Bali este un loc special, ce nu trebuie sa lipseasca de pe lista voastra cu calatorii. O putem numi insula iubirii si a spiritualitatii, unde va veti regasi unul pe celalalt si va veti incarca bateriile. Daca alegeti sa vizitati Bali, prima activitate pe care trebuie sa o faceti este sa treceti pragul unui spa. Gasiti spa-uri peste tot, cu preturi diverse. Masajul specific zonei, cu diferite uleiuri, este una dintre facilitatile acestora.

Traiti o experienta inedita si mergeti intr-un templu hindus, unde puteti sa va bucurati de dansurile traditionale. Maretia insulei va va impresiona si, cu siguranta, veti reveni cu prima ocazie.

 

Daca acum totul este mai clar si te-ai hotarat in ce destinatie sa va petreceti vacanta sau chiar luna de miere, mai ramane doar sa faci rezervarile. Agentii de turism Travis Tourism te pot ajuta cu oferte potrivite pentru tine. Trebuie doar sa ne dai de stire pe adresa de e-mail vacante@office.ro sau la numarul de telefon 0232237171.

0 Comentarii

Lasa un comentariu