Rent a car Travis
English English

Rezerva online masina dorita in Iasi

Locatie preluare

Locatie predare

Data + ora preluare si predare

Iasi

Rezerva online masina dorita in Iasi

Inchirieri auto Iasi | Aeroport Iasi | Palas Mall Iasi


 

Masuri de prevenire impotriva COVID-19 la Travis Rent a Car

Sigiliul de Securitate a Pasagerilor

Una din principalele noastre preocupari in cadrul activitatii de rent a car si transferuri auto este siguranta clientilor si pasagerilor nostri. In contextul luptei pentru combaterea raspandirii epidemiei de Coronavirus (COVID-19), am implementat si respectam un set de reguli minime ("Passenger Safety Seal") pe care te poti baza de fiecare data cand inchiriezi o masina din flota noastra sau rezervi un transfer privat in Iasi.

 


 

Serviciul Travis Rent a Car de inchirieri auto in Iasi se bazeaza pe doua aspecte extrem de importante:

1. flota auto foarte variata care include peste 100 de modele disponibile pentru inchiriere in Iasi, cu masini nemarcate si bine intretinute, incluzand unele cu transmisie automata, tractiune 4x4, masini Premium, Sport & Cabrio si Microbuze;

2. agenti de rent a car amabili, vorbitori de limbi straine, bine instruiti si cu experienta, pregatiti sa-ti ofere in Iasi un serviciu de inchiriere auto de calitate, cu informatii utile despre masini, tarifele flexibile SMART, ofertele speciale, asigurari, serviciile incluse si cele optionale etc.

 

Servicii Travis Rent a Car in Iasi

Inchirieri auto in Iasi pentru calatorii in Romania: Indiferent daca o vei folosi intr-o calatorie de afaceri sau intr-o vacanta, te vei bucura de o masina de calitate, sigura, curata/igienizata si vei beneficia de asistenta de urgenta 24/7. Totul la un pret corect!

Inchirieri auto in Iasi pentru calatorii in strainatate: In anumite conditii, vei putea calatori in afara tarii, inclusiv in Republica Moldova, cu modele auto selectionate.

Inchirieri auto cu sofer in Iasi: Serviciul include masini de calitate din diverse clase auto, soferi vorbitori de limbi straine, cu experienta in turism si servicii corporate si combustibil. In acest mod, calatoria ta va fi confortabila, sigura, relaxanta si la un pret accesibil.

Inchirieri auto pe termen mediu si lung pentru companii (RENT FOR BUSINESS): Suntem pregatiti sa-ti oferim in Iasi solutii inteligente de mobilitate pentru compania ta: LongTerm, FlexiCar, PremiumFlex, RePlace.

Transferuri private si de grup din/catre aeroportul Iasi, catre alte orase din Romania si din Republica Moldova prin www.RomaniaTransfers.eu.

Tururi cu sofer-ghid: Iti putem oferi tururi ghidate in Iasi, in Bucovina sau in alte destinatii din Romania si din Republica Moldova cu masini de calitate si soferi-ghizi cu experienta. Poti alege un tur din oferta standard sau iti putem personaliza vacanta in functie de durata, numar de persoane, ruta, nivel de confort etc.

 

Inchirieri masini Premium in Iasi

Mergi la o intalnire importanta sau participi la un eveniment business sau privat in Iasi si ai nevoie de o masina Premium? O gasesti la Travis Rent a Car. Alege una din masinile Premium din flota noastra din Iasi (Audi, BMW, Jaguar, Mercedes-Benz, Range Rover, Volvo) si bucura-te de confort, siguranta si prestigiu!

Serviciile Travis Rent a Car sunt disponibile in Iasi la sediul central (Bd. Independentei nr. 15-17), la birourile de Aeroportul Iasi (Terminalele 2 si 3) si la cel din Palas Mall (zona Atrium, etaj 1). La cerere, iti putem preda sau prelua masina inchiriata la orice adresa de pe raza orasului Iasi, la orice ora.

Rezerva online una dintre masinile noastre disponibile pentru inchiriere in Iasi si bucura-te de o calatorie sigura si placuta.

 

 Discuta cu un consultant Travis la 0752 220222
 pentru o oferta personalizata de inchiriere auto in Iasi.

 

De ce sa inchiriezi o masina
Travis Rent a Car in Iasi?


Pentru ca iti oferim:

✔ cea mai variata gama de modele auto, incluzand masini cu transmisie automata, masini Premium si Microbuze;

✔ tarife SMART cu asigurare Standard Cover si TVA incluse;

✔ disponibilitate online a masinilor si confirmare instant;

✔ siguranta si igiena conform normelor agreate in "Sigiliul de Securitate a Pasagerilor";

✔ servicii si asigurari optionale pentru inchirieri auto;

✔ oferte/conditii speciale pentru clientii fideli si corporate;

✔ asistenta de urgenta 24/7 in Romania.

 

 

Inchirieri auto in Iasi
pentru calatorii in
Republica Moldova si Ucraina


Poti inchiria o masina Travis Rent a Car in Iasi sau in Aeroportul Iasi cu care sa calatoresti din Romania catre Republica Moldova si/sau Ucraina. Serviciul este disponibil pentru anumite clase/modele auto si se percepe o taxa suplimentara pentru calatoria in strainatate. Rezervarea trebuie confirmata si platita integral cu min. 3 zile inainte de momentul inchirierii in Iasi, pentru a putea obtine documentele necesare iesirii masinii din Romania catre Moldova si Ucraina. Pentru siguranta deplasarii in Republica Moldova sau Ucraina cu o masina inchiriata, iti recomandam achizitionarea unei asigurari suplimentare SUPER Cover.

 
Inchirieri auto si transferuri Premium

Inchirieri auto si transferuri Premium

Transferuri auto private de la/catre Aeroportul IASI

de la 19,5 EUR/masina

Transferuri auto private de la/catre Aeroportul IASI

WEEKEND TRIPS

Tarif redus pana la 20%!

WEEKEND TRIPS

RENT FOR BUSINESS

Solutii inteligente de mobilitate pentru companii in Romania

RENT FOR BUSINESS

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
travis medical enjoy our medical services!
 
travis mytravis