Rent a car Travis
English English

Gaseste auto dorit

Locatie preluare

Locatie predare

Data + ora preluare si predare

RENT SMART. SAVE SMART

-10%, -15%, -20% Discount

Rezervă-ți acum mașina dorită și beneficiezi de pana la 20% discount din tariful închirierii!

Noul an vine cu surprize! Îți oferim discount-uri de nerefuzat pentru a închiria modelul auto preferat, ca să călătorești oriunde în România.

Începând cu 20.01.2021 până pe 15.04.2021, bucură-te de:

  • discount de 10% pentru închirieri auto din clasele MINI, ECONIMIC și COMPACT;
  • discount de 15% pentru închirieri auto din clasele STANDARD, CROSSOVER, MONOVOLUM;
  • discount de 20% pentru închirieri auto din clasele SUV, MICROBUZ, SPORT&CABRIO.

 

Perioadă de rezervare si de inchiriere: 20.01.2021-15.04.2021.

De ce să închiriezi o mașină din flota noastră auto?

  • Tarife reduse: ne face plăcere să te răsplătim pentru fidelitate. De aceea, periodic, realizăm reduceri, ce oferă șansa ca modelul auto preferat să poată fi închiriat cu tarif redus.
  • Mașini confortabile și dezinfectate: în flota noastră auto vei găsi o varietate de modele auto confortabile, în funcție de preferintele tale. Iar pentru că siguranța ta este importantă pentru noi, mașinile sunt dezinfectate după și înainte de fiecare închiriere.
  • Servicii suplimentare: pe platforma noastră online, poți închiria mașina preferată, alegând pachetul de beneficii potrivit nevoilor tale, la care poți adăuga diverse servicii suplimentare, precum: scaun auto pentru copil, călătorii în străinătate etc (vezi lista)
  • Testează modelul auto preferat: dacă dorești să achiziționezi un model auto ce se găsește în flota noastră, îl poți închiria cu tarif redus și testa prin călătorii atât interurbane, cât și intraurbane.

Ofertă publicată în 14.01.2021 și valabilă în funcție de disponibilitatea automobilelor.

 

 Discuta cu un consultant Travis la 0752 220222, pentru o oferta personalizata de inchiriere auto.

Art.1 Organizator

Organizatorul campaniei ” RENT SMART SAVE SMART” (în continuare numită ”Campania”) este societatea S.C. NORD TOUR S.R.L. (în cele ce urmează numită ”Organizatorul”), înregistrată la Oficiul Registrului Iași sub nr. J-22-294/2002, CUI RO 14530473, cu sediul în Bd. Independenței 15-17, TR. 2, Bl. B1-5, Parter, Iași, cod poștal 700101, Jud. Iași, România.
1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (în cele ce urmează numit ”Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării Campaniei, având obligația de a anunța publicul, în mod oficial, pe website și la sediul Organizatorului. Astfel de modificări vor fi făcute publice cu cel puțin 24 de ore înaintea intrării în vigoare.
1.3. În perioada campaniei, Regulamentul va fi disponibil, în mod gratuit, oricărui solicitant, pe website-ul www.romaniarentacar.eu și în format fizic la sediul Organizatorului.

Art.2 Dreptul de participare 

Campania se adresează tuturor persoanelor fizice ce au vârsta peste 21 ani și sunt posesori ai unui permis de conducere de minim 1 an, care închiriază un automobil de la S.C. NORD TOUR S.R.L. și acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament (denumite în continuare ”Participanți”). Nu sunt eligibili de a participa la această Campanie angajații S.C. NORD TOUR S.R.L..

Art.3 Durata Campaniei

Campania se va desfășura în perioada 20.01.2021-15.04.2021.

Art.4 Promoția oferită în cadrul Campaniei

4.1. Organizatorul va oferi pe întreaga durată a Campaniei, tuturor Participanților ce se încadrează conform Art. 2, o reducere de 10%, 15% sau 20% din prețul total al serviciului de închiriere autoturisme.
4.2. Participanții ce închiriază un automobil vor primi următoarele reduceri de preț, în funcție de clasa din care face parte autoturismul închiriat:

Reducere -10% pentru inchirieri auto din clasele: MINI, ECONOMIC, COMPACT

Reducere -15% pentru inchirieri auto din clasele: STANDARD, CROSSOVER, MONOVOLUM

Reducere -20% pentru inchirieri auto din clasele: SUV, MICROBUZ, SPORT & CABRIO

4.3. Reducerile de preț nu se aplică pentru serviciile suplimentare (șofer, GPS, scaun copil, lanțuri zăpadă).
4.4. Participanții nu au dreptul de a solicita contravaloarea în bani (RON, valută, etc.) a reducerilor oferite.
4.5. Aceste reduceri nu se cumulează cu alte reduceri și promoţii.
4.6. Promoţia se va oferi, dacă Art. 2 și Art. 3 sunt respectate, pentru orice model de autovehicul închiriat din orice clasă de automobile, cu condiţia ca acestea să fie disponibile în flota auto a Organizatorului.

Art.5 Informarea Participanților conform legii Nr. 677/2001

5.1. Participarea la Campanie implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.
5.2. Prin participarea la prezenta Campanie, Participanții sunt de acord ca datele lor cu caracter personal să intre în baza de date S.C. NORD TOUR S.R.L., în calitate de operator de date cu caracter personal, acestea putând fi utilizate pentru activitățile de marketing desfășurate de Organizator, cu respectarea dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal.
5.3. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, Participanții au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, adresată către S.C. NORD TOUR S.R.L., în Bd. Independenței 15-17, TR. 2, Bl. B1-5, Parter, Iași, cod poștal 700101, Jud. Iași, România. Participanții au, de asemenea, dreptul de intervenție asupra datelor personale, putând, după caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii nr. 677/2001, în special a datelor incomplete sau inexacte. În condițiile de mai sus, Participanții pot, totodată, solicita transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conform legii, având dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. De asemenea, Participanții au dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele care îi vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

Art.6 Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanții la Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.

Art.7 Dispoziții finale 

Prin participarea la Campanie, Participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 

Oferte similare

Transferuri Auto Private De La/catre Aeroportul IASI

De La 19,5 EUR/masina

Transferuri Auto Private De La/catre Aeroportul IASI

WEEKEND TRIPS

Tarif Redus Pana La 20%!

WEEKEND TRIPS

RENT FOR BUSINESS

Solutii Inteligente De Mobilitate Pentru Companii In Romania

RENT FOR BUSINESS

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
travis medical enjoy our medical services!
 
travis mytravis