Travis

Cine suntem

Cine suntem

In luna aprilie aniversam 15 ani de activitate a agentiei Travis Tourism. Au fost 15 ani de munca intensa, de provocari, de momente tensionate si de calatorii reusite. In 2002, cand am lansat brandul "Travis" ne-am propus sa oferim "servicii profesionale de turism". Chiar acesta era si sloganul nostru. De atunci am depus eforturi sa realizam acest deziderat, am investit in dezvoltare, in tehnologie si in oameni. Nu stim daca ne-am atins obiectivul, insa numarul tot mai mare de clienti ne face sa credem ca suntem pe drumul cel bun.
De aceea, in acest moment aniversar, le multumim clientilor si partenerilor Travis pentru increderea acordata de-a lungul celor 15 ani si speram sa consolidam in viitor aceasta relatie speciala.

Echipa Travis
aprilie 2017

 

Istoricul Travis

In primavara lui 2002, 4 amici cu ceva experienta am decis sa infiintam o agentie de turism in Iasi. Ne-am dedicat 100% acestui proiect, am muncit impreuna zi de zi si ne-am tratat clientii si partenerii de afaceri cu respect.

Au trecut ani, echipa s-a marit, la fel si portofoliul nostru de clienti, am primit acreditarea IATA, iar compania Austrian Airlines ne-a acordat statut de "Austrian Travel Partner". Pentru a putea fi mai aproape de clientii si partenerii din Bucuresti, in 2010 am deschis un birou in capitala, dedicat aproape in exclusivitate activitatii corporate. In 2015 ne-am alaturat aliantei globale ATG - AllStars Travel Group pentru a putea servi mai bine clientii mari, companiile multinationale.

In prezent echipa Travis include consultanti specializati in vacante, ticketing aerian, rezervari hoteliere, rent-a-car, organizare evenimente, capabili sa iti ofere servicii de calitate in cadrul celor 3 divizii:  Travis Tourism, Travis Corporate & Events si Travis Rent a Car.

Unii ar spune ca am ajuns in topul vanzarilor la nivel regional; noi credem insa ca mai avem mult de muncit si ne dorim sa castigam increderea clientilor din intreaga tara. Speram ca acest site, pe care ni-l dorim placut, simplu si util, sa fie un pas inainte.

Pe scurt, acestia suntem si am fi onorati sa devii clientul nostru. Vom face tot posibilul sa iti demonstram ca pasiunea poate face minuni. Iar pentru asta suntem gata sa muncim mult. Foarte mult!

 

Cu stima,

Cristian Petrescu

Director General

 

Acreditari si afilieri

IATA (International Air Transport Association)

Suntem agentie acreditata IATA din 2003, ceea ce ne ofera dreptul de a emite bilete de avion in conditii preferentiale.

Austrian Travel Partner

In 2006 am fost desemnati partener local pentru compania Austrian Airlines, dezvoltand cu aceasta o relatie privilegiata.

ANAT

Inca de la infiintarea agentiei, in 2002, am devenit membri ANAT, cea mai importanta organizatie patronala din turismul romanesc.

ATG - AllStars Travel Group 

In 2015 ne-am alaturat aliantei globale cu sediul in SUA, una dintre cele mai importante companii de "travel management", pentru a putea servi mai bine clientii corporate.

URS/UKAS

Am primit certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii specific agentiilor de turism in 2013, dupa un audit al URS/UKAS.

GetYourGuide

Suntem furnizor acreditat de servicii, oferind transferuri si tururi locale in Iasi, Bucovina si Republica Moldova pentru situl GetYourGuide.com


 Discuta cu un consultant Travis la 0232 237171
 pentru o oferta personalizata de calatorie.

 

 

Partenerii nostri

Bun venit in echipa Travis!

Daca esti o persoana ambitioasa, dinamica, responsabila, comunicativa, cu experienta de min. 2 ani intr-o agentie de turism, daca iti place sa lucrezi in echipa, daca vorbesti limba engleza la nivel mediu si utilizezi calculatorul cu usurinta, atunci te asteptam sa ni te alaturi.

Iti oferim mai mult decat un loc de munca. Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti. Fiindca un job la Travis inseamna totodata pasiune, oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni. Daca esti dinamic si responsabil, daca iti place sa te perfectionezi si sa inveti permanent lucruri noi, in cadrul echipei Travis ai perspectiva de a-ti construi o cariera.

In cazul in care te-ai decis sa te alaturi echipei noastre, trimite CV-ul si o scrisoare de intentie la job@travis.ro specificand rolul pe care vrei sa il ai in cadrul urmatoarelor departamente:

  • Turism/Incoming
  • Ticketing
  • Transport/Rent a Car
  • Corporate & Events
  • Marketing
  • Contabilitate  
 

Posturi disponibile

 

Agent de ticketing pentru biroul din Iasi

Cerinte:
- cunostinte temeinice de utilizare a sistemului de rezervari Amadeus (rezervari, emiteri/reemiteri);
- experienta de min. 2 ani pe o pozitie similara intr-o agentie de turism (de preferat IATA).

Ce responsabilitati vei avea:
- sa preiei solicitari de la clienti si sa le oferi solutii de zbor;
- sa faci rezervari, emiteri/reemiteri, rambursari, deconturi si rapoarte pentru bilete de avion;
- sa largesti portofoliul de clienti ai agentiei;
- sa te adaptezi si sa participi la activitatile curente ale agentiei.


Agent de turism pentru biroul Travis Iasi

Cerinte:
- experienta de min. 2 ani pe o pozitie similara intr-o agentie de turism;
- cunostinte medii de limba engleza;
Daca vorbesti si alte limbi straine, daca ai cunostinte minime privind sistemele de rezervari pentru bilete de avion (Amadeus), hoteluri si masini, considera deja ca ai un avantaj.

Ce responsabilitati vei avea:
- sa preiei solicitari de la clienti, sa intelegi bine ce-si doresc si sa le oferi solutii de calatorie;
- sa rezervi/emiti bilete de avion pentru companii low cost si clasice (in Amadeus);
- sa faci rezervari hoteliere, utilizand sistemele profesionale disponibile;
- sa creezi programe turistice proprii (circuite, city break-uri etc.);
- sa largesti portofoliul de clienti ai agentiei;
- sa participi la campaniile de promovare ale agentiei, la targuri si expozitii;
- sa te adaptezi si sa participi la activitatile curente ale agentiei.


Ce iti oferim:

- sansa de a lucra intr-o agentie importanta din Iasi;
- ocazia de a te integra intr-o echipa tanara, dinamica si motivata;
- instruire si sustinere permanenta;
- un pachet salarial in functie de gradul de implicare si de rezultate;
- oportunitatea de a calatori si de a descoperi noi destinatii in cadrul excursiilor de studiu (infotrip-uri);

 

Asteptam CV-ul tau pentru oricare din posturile disponibile pe email la adresa job@travis.ro. Daca treci de prima selectie, vei primi un email cu detalii pentru urmatoarea etapa.

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis