Travis Blog
Când nu poți zbura, închiriază o mașină
30 mai 2020

Când nu poți zbura, închiriază o mașină

Postat de travis

Cum ar fi dacă experiența închirierii unei mașini ar fi asemănătoare cu cea a cumpărării unui bilet de avion? Oare vi s-ar părea stranie întrebarea: „La ce clasă de rezervări doriți să închiriați acest model de mașină? Aveți nevoie de un tarif economic sau unul care vă asigură condiții suplimentare de confort pentru acest serviciu?”. Asta se întâmplă deja pe www.romaniarentacar.eu.

În premieră pentru România, Travis Tourism, prin divizia Travis Rent a Car, vă oferă opțiuni tarifare SMART, dacă deja ați decis că flexibilitatea, comoditatea și securitatea, asigurate de o mașină închiriată, sunt potrivite pentru călătoriile dumneavoastră.

Pentru majoritatea autoturismelor listate pentru închiriere pe site-ul național de închiriere auto al Travis Rent a Car, există, de anul acesta, trei opțiuni SMART de configurare a serviciilor ce pot fi alese la rezervare: Budget, Standard și Plus.

Fiecare dintre aceste clase tarifare SMART vine cu un grad diferit de confort al rezervării mașinii dorite. Este vorba de distanța maximă admisă zilnic, tipul de asigurare sau mărimea garanției pentru mașina dorită.

Și, pentru că anul acesta mai mult ca oricând, flexibilitatea rezervărilor este mai importantă ca înainte, două dintre cele trei clase de rezervare permit anularea fără pierderea banilor investiți. Care dintre ele, puteți vedea online pe site-ul de închiriere auto www.romaniarentacar.eu.

0 Comentarii

Lasa un comentariu