Travis Blog
Fly&Drive cu Travis!
25 aug. 2020

Fly&Drive cu Travis!

Postat de travis

Nu mai este un secret că iubim să contribuim la călătoriile celor ce ne trec pragul, fie că vorbim despre achiziționare bilete de avion, vacanțe, închiriere mașini, transferuri auto, servicii corporate sau sfaturi despre ce locație să aleagă pentru următoarea vacanța sau deplasare.

Ne dorim ca Travis să fie prietenul la care poți apela mereu. De aceea, astăzi îți aducem în atenție un nou concept: Travis Fly&Drive Palas Mall. 

La începutul anului 2020, ne-am propus să facem și mai multe pentru călătorii noștri. De aceea, pe lista de dorințe am așezat cu entuziasm „deschiderea unui nou birou Travis Rent a Car”. Ne-am unit forțele, am muncit zi de zi și timp de trei luni am proiectat visul nostru în realitate.

În martie 2020, am deschis un nou birou Travis Rent a Car în Palas Mall, Iași. De ce am ales această locație? Din dorința de a fi mai aproape de cei ce-și doresc să apeleze la serviciile unei agenții de închirieri auto; să fie o locație la care poți ajunge ușor, chiar și atunci când ți-ai propus să ieși la cumpărături.

Lunile au trecut și un alt țel nu a ezitat să apară: ne-am dorit ca oamenii să găsească în același loc toate serviciile de care au nevoie, pentru a avea călătorii așa cum și le-au dorit. Am făcut demersurile necesare și așa a luat naștere Travis Fly&Drive Palas Mall.

Vei putea să-ți planifici călătoriile într-un singur loc:

  • achiziționare bilete de avion;
  • achiziționare vacanțe;
  • închirieri mașini;
  • consultanță din partea agenților noștri, ce au o experiență vastă atât în turism, cât și în închirierea mașinilor potrivite nevoilor tale.

Te așteptăm cu drag să ne vizitezi și să povestim mai multe despre serviciile pe care le oferim!

📌 𝗣𝗮𝗹𝗮𝘀 𝗠𝗮𝗹𝗹, 𝘇𝗼𝗻𝗮 𝗔𝘁𝗿𝗶𝘂𝗺, 𝗡𝗶𝘃𝗲𝗹 𝟭

De asemenea, ne găsești și la:

☎️ 0752 220 009

📩 palas@travis.ro

 

2 Comentarii

Foxi 29 iunie 2021 at 9:20 - Reply

Pare foarte interesant! Mult succes!

Conde 30 iunie 2021 at 15:50 - Reply

E bine de stiut ca aveti si aceasta optiune de inchirieri auto.

Lasa un comentariu