Travis
English English

Cine suntem

Cine suntem

 

Istoricul Travis

In primavara lui 2002, 4 amici cu ceva experienta am decis sa infiintam o agentie de turism in Iasi. Ne-am dedicat 100% acestui proiect, am muncit impreuna zi de zi si ne-am tratat clientii si partenerii de afaceri cu respect.

Au trecut anii, echipa s-a marit, la fel si portofoliul nostru de clienti. Astfel, am primit acreditarea IATA, iar compania Austrian Airlines ne-a acordat statut de "Austrian Travel Partner". Pentru a putea fi mai aproape de clientii si partenerii din Bucuresti, in 2010 am deschis un birou in capitala, dedicat aproape in exclusivitate activitatii corporate. In 2015 ne-am alaturat aliantei globale ATG - AllStars Travel Group pentru a putea servi mai bine clientii corporate, iar in 2018 am infiintat TRAVEL NATION - prima alianta de agentii independente din Romania.

In prezent, echipa Travis include consultanti specializati in vacante, ticketing aerian, rezervari hoteliere, rent-a-car, organizare evenimente, capabili sa iti ofere servicii de calitate in cadrul celor 4 divizii:  Travis Tourism, Travis Corporate & EventsTravis Rent a Car si Travis Medical.

Unii ar spune ca am ajuns in topul vanzarilor la nivel regional; noi credem, insa, ca mai avem mult de muncit si ne dorim sa castigam increderea clientilor din intreaga tara. Speram ca acest site, pe care ni-l dorim placut, simplu si util, sa fie un pas inainte.

Pe scurt, acestia suntem si am fi onorati sa devii clientul nostru. Vom face tot posibilul sa iti demonstram ca pasiunea poate face minuni. Iar pentru asta suntem gata sa muncim mult. Foarte mult!

 

Cu stima,

Cristian Petrescu

Director General

 

Acreditari si afilieri

IATA (International Air Transport Association)

Suntem agentie acreditata IATA din 2003, ceea ce ne ofera dreptul de a emite bilete de avion in conditii preferentiale.

Austrian Travel Partner

In 2006 am fost desemnati partener local pentru compania Austrian Airlines, dezvoltand cu aceasta o relatie privilegiata.

ANAT

Inca de la infiintarea agentiei, in 2002, am devenit membri ANAT, cea mai importanta organizatie patronala din turismul romanesc.

ATG - AllStars Travel Group 

In 2015 ne-am alaturat aliantei globale cu sediul in SUA, una dintre cele mai importante companii de "travel management", pentru a putea servi mai bine clientii corporate.

TRAVEL NATION

In 2018 am creat prima alianta de agentii independente din Romania, menita sa faciliteze comunicarea cu principalii furnizori din industria calatoriilor, sa aduca plus valoare clientilor nostri si sa contribuie la cresterea standardelor turismului din Romania.

URS/UKAS

Am primit certificarea ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii specific agentiilor de turism in 2013, dupa un audit al URS/UKAS.

GetYourGuide

Suntem furnizor acreditat de servicii, oferind transferuri si tururi locale in Iasi, Bucovina si Republica Moldova pentru situl GetYourGuide.com


 Discuta cu un consultant Travis la 0232 237171
 pentru o oferta personalizata de calatorie.

 

 

Partenerii nostri

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
travis medical enjoy our medical services!
 
travis mytravis