Travis
English English

myTravis

myTravis

myTravis este programul nostru de fidelizare creat special pentru a-ti recompensa loialitatea.


Cum functioneaza programul myTravis

Poti participa la programul de fidelizare myTravis doar daca ai implinit varsta de 18 ani. Inregistreaza-te online si, dupa validarea contului, vei primi pe e-mail un cod unic myTravis. Cu acest cod si cu parola stabilita la inregistrare poti accesa online contul myTravis pentru administrarea datelor personale, verificarea balantei de puncte myTravis, vizualizarea ofertelor speciale, acumularea de noi puncte pe baza facturilor platite sau a diverselor actiuni (recomandari, cumparaturi facute de catre prieteni, etc).

Dupa acumularea unui numar suficient de puncte myTravis, le vei putea folosi pentru plata unor servicii sau produse Travis. Totodata, ca membru al programului de fidelizare myTravis vei putea beneficia de anumite oferte speciale, reduceri sau bonusuri.

Cum acumulezi puncte myTravis

In momentul inregistrarii, odata cu primirea numarului de card myTravis, vei primi si puncte de "Bun venit". Acestea vor putea fi folosite numai impreuna cu alte puncte myTravis acumulate ulterior.
Poti acumula noi puncte astfel:
● prin plata facturii pentru serviciul sau produsul Travis cumparat si introducerea numarului de factura in contul personal. Cu cat valoarea facturii este mai mare, cu atat numarul de puncte castigate este mai mare. Un numar de factura poate fi introdus doar o singura data in sistem. Ocazional, pe baza unor promotii, poti acumula puncte suplimentare pentru anumite servicii sau produse Travis cumparate. Totodata, pot exista si servicii sau produse care nu participa cu puncte in programul de fidelizare;
● prin recomandarea prin e-mail a programului de fidelizare myTravis si inregistrarea de noi membri;
● prin cumparaturile facute de catre membrii myTravis inregistrati pe baza recomandarilor tale;
● prin alte mijloace acceptate de catre programul myTravis.

Cum folosesti punctele myTravis

Poti folosi punctele myTravis pentru plata partiala sau integrala a unor servicii Travis. Totodata, ocazional, vei putea cumpara obiecte promotionale (etichete de bagaje, machete de avion etc). Punctele tale nu pot fi transferate catre un alt membru myTravis, insa le poti folosi pentru plata unor servicii pentru alte persoane, indiferent daca acestea sunt membri de familie sau prieteni. Astfel, le poti face cadouri celor dragi cumparandu-le servicii de calatorie Travis pe baza punctelor acumulate.

 

 

Devii membru myTravis
si beneficiezi de multiple avantaje

● acumulezi puncte myTravis pe baza cumparaturilor;
● acumulezi puncte myTravis pe baza recomandarii programului de fidelizare sau a ofertelor Travis;
● cumperi servicii sau produse Travis cu ajutorul punctelor myTravis acumulate;
● ai acces la oferte si servicii speciale create pentru membrii myTravis. 


 

Contact myTravis:
myTravis@travis.ro

 
 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis