English English
Serviciile noastre

Diversificarea si imbunatatirea calitatii ofertei de turism medical in Romania, cresterea solicitarilor venite din partea clientilor si a partenerilor nostri au fost argumentele principale pentru infiintarea unui departament specializat al Travis Tourism, unul dintre cei mai importanti turoperatori din tara. 

Travis Medical este divizia noastra prin care iti facilitam accesul la unele dintre cele mai renumite clinici medicale si cei mai buni doctori atat din Romania, cat si din alte tari. Daca esti in cautarea unei clinici, a unui centru medical sau a unui hotel cu baza de tratament, te putem ajuta sa beneficiezi de servicii medicale personalizate. Inca de la infiintare, Travis Medical a fost selectata ca partener preferential de promovare si facilitator de turism medical pentru unele dintre cele mai importante clinici si cabinete medicale din Romania.

Specializarile principale pentru care oferim, in acest moment, servicii de facilitare a turismului medical in Romania si in strainatate sunt:

 

Serviciile oferite pacientilor

 • preselectarea unui furnizor de servicii medicale pe baza detaliilor primite;
 • transmiterea a cel putin doua oferte preliminare de la unitati medicale diferite;
 • stabilirea tuturor programarilor necesare la consultatii;
 • angajarea de interpreti / traducatori;
 • obtinerea unei contraevaluari (la distanta);
 • numeroase pachete ce pot include bilete de avion, servicii de intampinare la aeroport, cazare, mese, precum si tratamente medicale cu diferite obiective, asistenta in obtinerea vizelor, servicii de asigurare.

Servicii oferite furnizorilor de servicii medicale

 • cercetarea pietei de turism medical in Romania si strainatate;
 • selectarea partenerilor nostri de colaborare;
 • crearea de pachete de turism medical;
 • plasarea pe pietele internationale;
 • consultanta si implementare programe;
 • dezvoltarea ofertelor si imbunatatirea cooperarii.

Avantaje client

 • management cu studii medicale;
 • servicii integrate complete;
 • timp scurt de raspuns;
 • contacte excelente cu specialisti si unitati medicale de renume;
 • suport in mai multe limbi;
 • serviciu de mediere gratuit;
 • servicii de turism gestionate direct.

 

 Discuta cu un consultant Travis Medical
 la 0745252005 pentru o oferta personalizata.

 

Despre turismul medical

 

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa calatoreasca in afara tarii lor, pentru a beneficia de servicii de turism medical. Ceea ce adauga termenul de „turism” intr-o definitie, ce ar insemna altfel doar „calatorii in scop de tratament”, este faptul ca acesti pacienti aleg sa isi prelungeasca sederea la destinatie dupa incheierea tratamentului sau sa solicite, odata cu acesta, programe de vizitare si descoperire a destinatiei turistice.

Daca la inceputul utilizarii acestui termen, calatoriile aveau loc dinspre tari mai putin dezvoltate, unde anumite proceduri medicale nu erau disponibile, spre tarile cu sisteme medicale extrem de dezvoltate, in ultimii ani aceasta tendinta s-a schimbat.

Tarifele avatanjoase ale biletelor de avion, cresterea nivelului calitativ al serviciilor medicale in tari unde tariful acestora este mai accesibil, dar si dorinta de a utiliza cat mai eficient timpul liber au dus la o echilibrare a schimbului de pacienti, care aleg, subiectiv, sa calatoreasca pentru a urma tratamente medicale.

Turismul medical in Romania nu este ceva nou. Fie ca ne referim la tratamentele balneare, puternic popularizate de regimul comunist, sau la calatoria sub nume fals a actritei Claudia Cardinale in Romania, pentru a beneficia de ingrijirea doctorului Ana Aslan, mii de pacienti trec granitele tarii in fiecare an, cu scopul de a-si ingriji sanatatea.

Existenta unui numar mare de medici specialisti, clinici si cabinete, precum si recunoasterea internationala a sistemului educational medical din Romania au facut ca tara noastra sa devina o destinatie in continua crestere pe harta mondiala a turismului medical.

Pachetele de turism medical in Romania beneficiaza nu doar de avantajul competitiv al costurilor reduse pentru procedurile medicale, ci si de produse turistice adiacente foarte bune si avantajoase.

Conexiunile aeriene cu principalele capitale europene sunt prezente in toate marile centre medicale ale Romaniei, distantele de la aeroport spre centrele oraselor sunt scurte, infrastructura hoteliera este bine dezvoltata si cu un raport pret-calitate superior multor tari occidentale.

Un plus in dezvoltarea turismului medical in Romania il prezinta multitudinea de oportunitati de petrecere a timpului liber si atractiile turistice cunoscute la nivel mondial.

 

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
travis medical enjoy our medical services!
 
travis mytravis