Travis Blog
Travis Tourism lansează primul standard de securitate a clienților de închiriere auto
29 apr. 2020

Travis Tourism lansează primul standard de securitate a clienților de închiriere auto

Postat de travis

Începând cu luna mai 2020, în contextul generat de realitățile COVID-19, peste 20 de furnizori și parteneri din România și din străinătate, care furnizează servicii de închirere de autoturisme prin platformele gestionate de firma ieșeană Travis Tourism, vor adopta noi standarde de curățenie, igienă și securitate pentru pasageri, la inițiativa companiei.

 

Furnizorii de servicii de transport de pasageri și închiriere de vehicule ai platformelor www.romaniatransfers.eu și 

www.romaniarentacar.eu ale Travis Tourism vor fi primii care adoptă „Sigiliul de securitate a pasagerilor”.

 

Travis Tourism și partenerii săi în acest proiect consideră că, închirierea de autoturisme și transferurile private pot fi un factor major de relansare a turismului intern, atât cel de afaceri, cât și al vacanțelor în România. Flexibilitatea, costurile accesibile și distanțarea socială sunt avantaje concrete pe care le oferim companiile de rent a car.

Standardul are ca scop creșterea încrederii pasagerilor și clienților din mediul de afaceri în serviciile companiilor românești de închiriere auto. „Sigiliul de securitate a pasagerilor” (”Passenger Safety Seal”) se bazează pe recomandările Organizației Mondiale a Sănătății, pe legislația națională și europeană, dar și pe bunele practici ale operatorilor internaționali.

Chiar de la primele semne de apariție ale epidemiei, Travis Tourism a implementat măsuri pentru protecția pasagerilor și clienților săi: mașinile sunt dezinfectate înainte de fiecare predare și după preluarea de la clienți, iar angajații sunt echipați cu mănuși de protecție și măști.

„Sigiliul de securitate a pasagerilor” va impune măsuri atât de curățenie și sănătate, cât și privind starea tehnică și vechimea autoturismelor ori istoricul de accidente al soferilor, în cazul transferurilor private.

Informații despre standard pot fi accesate la link-ul următor sau pe site-urile partenerilor Travis. https://www.romaniatransfers.eu/rent-safe/103

Travis Tourism, membru al rețelei globale ATG, este o companie înființată la Iași în anul 2002 și una dintre cele mai importante agenții de turism de afaceri din România. Travis Tourism operează devizia de rent a car și transferuri, prin RomaniaRentacar.eu și RomaniaTransfers.eu, deținând o flotă proprie de peste 120 de vehicule pentru închiriere și pentru transferuri private.

Tags: , , , ,

0 Comentarii

Lasa un comentariu