Corporate Events Travis
English English

Calatorii de afaceri

Ticketing aerian corporate

Agentia Travis are statut de agent de vanzari pentru toate companiile aeriene care opereaza zboruri in Romania si nu numai. Beneficiind de acreditarea IATA (International Air Transport Association), de statutul de "Austrian Travel Partner", de atuurile sistemului profesional de rezervari Amadeus, de parteneriatul cu alianta globala ATG - AllStars Travel Group si de o bogata experienta, agentii nostri de ticketing iti garanteaza accesul la varianta optima de zbor pentru calatoria ta, oriunde in lume.

In baza unui contract, iti putem oferi acces la tarife preferentiale sau reduceri pentru anumite rute sau companii aeriene. Totodata, agentii nostri iti stau permanent la dispozitie pentru o informare prompta si corecta cu privire la:

• companii aeriene si orare de zbor
• tarife si bagaje
• oferte promotionale
• anulari si modificari de bilete
• servicii la sol si la bord
• transport de animale
• meniuri speciale

• check-in online
• proceduri de reconfirmare
• programe de fidelizare
• vize de tranzit
• asistenta la tranzit
• transferuri la aeroport
• asigurari de calatorie

 

Rezervari online:

Iti putem creea un cont corporate in sistemul nostru de rezervari online bilete de avion, astfel incat sa-ti rezervi singur varianta ideala de zbor in functie de orarul de zbor, ruta, timpi de conexiune si tarif. 


Avantaje Travis:

departament specializat care iti ofera raspuns rapid, oferta extinsa cu informatii detaliate, tarife speciale, sistem de rezervari online, suport 24/7 pentru urgente, facturare preferentiala, facilitati de plata, rapoarte personalizate.


 Discuta cu un consultant Travis la 0745 252005
 pentru o oferta personalizata de bilete de avion corporate.

 

Rezervari hoteliere corporate

Avem un departament specializat in rezervari hoteliere corporate, care se ocupa de negocierea tarifelor, de rezervari si deconturi/raportari, astfel incat sa-ti pot organiza mai usor, mai eficient si mai ieftin delegatiile angajatilor companiei tale:

in Romania: dispunem de tarife corporate negociate cu multe lanturi hoteliere si cu hoteluri individuale din tara;

in strainatate: sistemele noastre profesionale de rezervari iti ofera tarife speciale pentru foarte multe lanturi hoteliere si hoteluri individuale din intreaga lume;

individuale sau de grup, cu plata la agentie sau la receptie;

pentru evenimente locale sau internationale (conferinte, concerte, targuri, competitii sportive etc).

  

Avantaje Travis:

departament specializat care iti ofera raspuns rapid, oferta extinsa cu informatii detaliate, tarife speciale, sistem de rezervari online, garantarea serviciilor prin voucher de cazare, servicii optionale, suport 24/7 pentru urgente, facturare preferentiala, facilitati de plata, rapoarte personalizate.


 Discuta cu un consultant Travis la 0745 252005
 pentru o oferta personalizata de hoteluri.

 

Inchirieri auto corporate

Prin departamentul propriu Travis Rent a Car si prin partenerii locali sau internationali iti putem oferi o gama larga de servicii corporate:

Inchirieri auto ocazionale cu/fara sofer pentru scurte deplasari in tara sau in strainatate

 Inchiriere pe termen mediu si lung in Romania (alternativa la Leasingul operational): este un serviciu ideal pentru compania ta daca vrei sa eviti problemele generate de administrarea unei flote auto. 

FlexiCar: produsul ofera o mare flexibilitate daca ai nevoie sa inchiriezi periodic masini la un tarif unic garantat, semnificativ redus fata de cel standard.

Transferuri auto: masini de calitate si soferi cu experienta in servicii corporate iti stau la dispozitie pentru o calatorie sigura si confortabila pe orice ruta.

Tururi cu sofer-ghid: este un serviciu ideal pentru partenerii tai care doresc sa viziteze Romania si Republica Moldova.

Inchirieri autocare: autocare de 3*/4* si soferi profesionisti cu experienta in turism si servicii corporate iti stau la dispozitie pentru transferuri locale si pentru curse la cerere, in Romania si in strainatate.

 

Rezervari online:

Iti putem creea un cont corporate in sistemul nostru de rezervari online masini, astfel incat sa-ti rezervi singur masina preferata la cel mai bun tarif negociat. 


Avantaje Travis:

departament specializat care iti ofera raspuns rapid, oferta extinsa, tarife speciale, siguranta, flexibilitate, sistem de rezervari online, suport 24/7 pentru urgente, facturare preferentiala, facilitati de plata, rapoarte personalizate.


 Discuta cu un consultant Travis la 0745 252005
 pentru o oferta personalizata de inchirieri auto corporate.

 

Informatii utile pentru calatorie

Stim cat de stresante pot fi uneori calatoriile de afaceri. Pentru a te putea concentra mai mult pe scopul calatoriei, iti punem la dispozitie o serie de informatii, situri si aplicatii utile atat inaintea, cat si in timpul calatoriei.

Itinerariu de zbor
Click AICI, apoi introdu codul rezervarii si numele de familie. Astfel, vei putea obtine informatii privind statusul rezervarii, orar de zbor, tip aeronava, aeroporturi (terminale, harti), tip de masa oferita la bord. Itinerarul rezervarii se poate tipari sau trimite prin email.
Totodata poti accesa o serie de alte informatii foarte utile: conversii de monezi, conversii metrice, informatii despre restaurante, itinerarii rutiere, harti ale oraselor sau ale retelelor de metrou, vreme etc.

Check-in online
Utilizand aceasta procedura, iti poti selecta locul in avion, te inregistrezi pe zbor si iti poti tipari cartea de imbarcare. Astfel, calatorind doar cu bagaj de mana, te poti prezenta direct la poarta de imbarcare, economisind semnificativ timpul de asteptare in aeroport.

Status zboruri
Click AICI pentru a verifica in timp real situatia curselor aeriene.
Poti selecta optiunea verificarii zborului dupa numarul cursei sau a tuturor zborurilor pentru un aeroport de decolare sau destinatie.

Politica de bagaje a companiilor aeriene clasice
In general, limitarea bagajului se face astfel:
• dimensiuni: suma totala (lungime + latime + inaltime) este de: 158 cm pentru bagajul de cala si 115 cm pentru bagajul de mana;
• greutate:
- bagaj de cala = 1 piesa de max. 23 Kg (pentru al doilea bagaj de cala de max. 23 Kg se plateste o taxa);
- bagaj de mana = 1 piesa de 8-10 Kg;

In bagajul de mana nu se pot transporta lichide, geluri, creme, spray-uri, paste, lotiuni etc in recipiente mai mari de 100 ml. Cantitatea maxima permisa este de 1.000 ml (1 litru) de persoana. Recipientele trebuie ambalate intr-o punga transparenta de plastic resigilabila (dimensiunea aproximativa 20cm x 20cm). Recipientele mai mari de 100 ml trebuie depuse in bagajul de cala.
Exista o serie de articole considerate periculoase, care din motive de siguranta, nu pot fi transportate in bagajul pasagerilor. Intrucat fiecare companie are propria politica privind bagajele, iti recomandam sa verifici aceste informatii pe site-ul oficial al companiei cu care urmeaza sa zbori.

Programe de fidelizare
Devii membru myTravis si beneficiezi de multiple avantaje. Totodata, iti recomandam sa te informezi despre programele de fidelizare ale companiilor cu care calatoresti (companii aeriene, companii de rent-a-car, hoteluri etc.) pentru a putea beneficia de avantajele oferite membrilor. Nu uita sa ne comunici numerele cardurilor de fidelitate pe care trebuie sa le introducem in rezervarile biletelor de avion, astfel incat sa acumulezi milele/punctele de fidelitate.

Conditii de calatorie
(vize, documente valabile, alerte de calatorie etc)
Click AICI pentru a verifica conditiile de intrare (cu/fara viza) si documentul de calatorie necesar (carte de identitate/pasaport) pentru destinatia ta.
Click AICI pentru a afla conditiile de calatorie pentru cetatenii romani in diverse tari ale lumii.
Click AICI pentru a verifica posibile alerte de calatorie in anumite tari.

Informatii suplimentare privind conditiile de calatorie in strainatate pentru cetatenii romani poti obtine de la Politia de Frontiera (www.politiadefrontiera.ro, tel: 021.9590) sau Ministerul Afacerilor Externe (www.mae.ro).
Informatii privind conditiile de calatorie in Uniunea Europeana poti obtine si de pe situl oficial €œCalatorind prin Europa.

Drepturile pasagerilor UE
Refuz la imbarcare? Anularea zborului? Intarziere prelungita? Bagaj pierdut? Mobilitate redusaƒ? Click AICI pentru a afla drepturile Dumneavoastra ca pasager in Uniunea Europeana.

Contact in caz de urgenta
(004) 0745.252005 este numarul de telefon al agentiei Travis la care poti suna 24/7 in caz de urgenta.
112 este numarul unic la care poti solicita un serviciu de urgenta (politie, pompieri, salvare) si poate fi apelat gratuit, din orice retea si de oriunde de pe teritoriul Uniunii Europene. Click AICI pentru informatii suplimentare.
• In caz de urgenta in strainatate, poti contacta cea mai apropiata ambasada sau consulat al Romaniei. Click AICI pentru informatii privind misiunile diplomatice ale Romaniei in strainatate. In cazul in care Romania nu are o misiune diplomatica in tara in care calatoresti, in caz de urgenta ai dreptul sa primesti ajutor de la ambasada sau consulatul oricarui alt stat membru al UE, in aceleasi conditii ca si cetatenii sai. Click AICI pentru detalii.

Vremea
Click AICI pentru informatii despre vremea in Romania.
Click AICI pentru informatii despre vremea in lume.
Click AICI pentru avertizari privind conditiile meteorologice severe in Europa.

Asigurarea de calatorie
Inainte de plecarea in strainatate, iti recomandam sa inchei o asigurare de calatorie. Click AICI pentru informatii suplimentare.
In cazul calatoriei in interiorul Uniunii Europene poti beneficia de serviciile medicale de urgenta necesare in baza Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate. Acesta nu este o alternativaƒ la asigurarea de calatorie. Click AICI pentru detalii.

 

IMPORTANT:
• la plecarea in strainatate nu uita: biletul de transport, voucherul de cazare, confirmarea pentru inchiriere auto, asigurarea medicala, cartea de identitate/pasaportul valabil, viza de intrare in tara de destinatie (daca e cazul), permisul de conducere, valuta/carti de credit, medicamentele personale;
• prezentarea la aeroport pentru inregistrarea la zbor se face cu 2 ore inainte de ora stabilita pentru decolarea avionului;
• este indicat sa reconfirmi zborul de intoarcere cu cel putin 72 de ore inainte de ora plecarii;
• pasagerii cu probleme medicale si pasagerele insarcinate (in mai mult de 7 luni) vor putea calatori numai cu acordul scris al medicului, obtinut cu maxim 7 zile inaintea datei zborului;


Echipa Travis iti doreste Calatorie placuta!

 

NB: Recomandarile sunt gratuite si au scop pur informativ. Agentia Travis nu este responsabila in niciun fel pentru acuratetea datelor prezentate in aceste situri si aplicatii.

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis