English English

Alte servicii

Asigurari de calatorie in strainatate

 

Prin partenerul MONDIAL ASSISTANCE, una dintre cele mai importante companii de asigurari din lume, va oferim mai multe tipuri de asigurari de calatorie care acopera o gama foarte larga de riscuri:

 

Tip asigurare: CLASIC
Pachetul include urmatoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de calatorie, accident si asigurarea de raspundere civila privata.

Tip asigurare: PREMIUM
Pachetul include urmatoarele servicii: intreruperea calatoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu intarziere la locul unde se efectueaza concediul, asigurarea bagajelor de de calatorie, accident si asigurarea de raspundere civila privata.

Tip asigurare: WINTER SPORTS
Pachetul include urmatoarele servicii: intreruperea calatoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu intarziere la locul unde se efectueaza concediul, asigurarea bagajelor de de calatorie, accident si asigurarea de raspundere civila privata si asigurarea de ski.

Tip asigurare: STORNO
Pachetul include urmatoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare si intreruperea calatoriei.

Tip asigurare: TRAVEL
Pachetul include urmatoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare, costuri de spitalizare si accident.

Tip asigurare: AUTO ASISTENTA
Pachetul include urmatoarele servicii în caz de accident, pana sau furtul autovehicului: reparatie la fata locului sau transportul la cel mai apropiat service, transportul acasa al persoanelor si autoturismului/continuarea calatoriei sau innoptarea la hotel sau autoturism de inlocuire.

Tip asigurare: BULGARIA
FOARTE IMPORTANT! Produsele BULGARIA CLASIC si BULGARIA PREMIUM sunt valabile numai pentru pachetele turistice cu destinatia BULGARIA.

Tip asigurare: LONG TRIP
Planificati o vacanta pe termen lung sau mergeti intr-o vizita la rude in strainatate pentru mai mult de trei luni, pana la un an? Pachetul Long Trip este alegerea perfecta. Petreceti timp de calitate alaturi de cei dragi, bucurati-va de vacanta mult visata si lasati in seama noastra eventualele neplaceri medicale ce pot interveni pe durata calatoriei. DE RETINUT : VARSTA MAXIMA 70 DE ANI! Pachetul include urmatoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de calatorie, accident, asigurarea de raspundere civila privata pentru calatorii.

Tip asigurare: MULTI TRIP
Calatoriti frecvent? O protectie prin asigurare pe toata durata anului este cea mai buna alegere! Veti calatori in siguranta ori de cate ori doriti fara a avea grija incheierii unei asigurari. Domeniul de valabilitate al produsului Multitrip este International (exclusiv Corea de Nord). Pachetul include urmatoarele servicii: costuri de spitalizare, accident, asigurarea bagajelor de calatorie, costuri privind calatoria de intoarcere cu regim special, repetarea calatoriei, auto asistenta, storno, intreruperea calatoriei, sosirea cu intarziere, asigurarea de raspundere civila privata pentru calatorii.

Tip asigurare: DRIVER PROTECTION
Asistenta de urgenta la nivel mondial 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Se garanteaza ajutor competent oriunde in lume, in caz de: imbolnavire, accident, avocat & translator, pierderea documentelor de calatorie, pierderea mijloacelor de plata a calatoriei.

IMPORTANT: Citeste termenii si conditiile de asigurare inainte de incheierea politei pentru a afla serviciile incluse si exceptiile pentru fiecare tip de asigurare.

 

  Discuta cu un consultant Travis la 0745 252005
  pentru o oferta personalizata de asigurare de calatorie.

Inchirieri si transferuri auto pentru vacanta

 

Prin departamentul propriu Travis Rent a Car si prin partenerii locali sau internationali iti putem oferi o gama larga de servicii:

Inchirieri auto pentru vacante mai scurte sau mai lungi in tara sau in strainatate

Transferuri auto: masini de calitate si soferi cu experienta iti stau la dispozitie pentru o calatorie sigura si confortabila pe orice ruta.

Tururi cu sofer-ghid: este un serviciu extrem de confortabil pentru a vizita Romania si Republica Moldova.

Inchirieri autocare: autocare de 3*/4* si soferi profesionisti cu experienta in turism si servicii corporate iti stau la dispozitie pentru transferuri locale si pentru curse la cerere, in Romania si in strainatate.

 

Spune-ne ce-ti doresti si in cel mai scurt timp vei primi o oferta personalizata pentru inchiriere sau transfer auto.

 

  Discuta cu un consultant Travis la 0745 252005
  pentru o oferta personalizata de inchiriere auto.

Vize de calatorie

 

Pentru a-ti usura calatoriile in diverse tari care inca mai solicita obtinerea in prealabil a vizei de intrare pentru cetatenii romani, iti putem facilita acest proces. Astfel, un reprezentant Travis va prelua de la tine dosarul cu actele necesare pe care le va depune la consulat si iti va returna pasaportul cu viza.

ATENTIE: acordarea vizei depinde exclusiv de decizia consulatului, iar neobtinerea acesteia nu poate fi imputata agentiei Travis. Anumite state solicita prezenta personala la interviu a turistilor si nu accepta serviciul de intermediere de catre agentiile de turism.

Click AICI pentru a verifica conditiile de intrare (cu/fara viza) si documentul de calatorie necesar (carte de identitate/pasaport) pentru destinatia ta.
Click AICI pentru a afla conditiile de calatorie pentru cetatenii romani in diverse tari ale lumii.
Click AICI pentru a verifica posibile alerte de calatorie in anumite tari.

Informatii suplimentare privind conditiile de calatorie in strainatate pentru cetatenii romani poti obtine de la Politia de Frontiera (www.politiadefrontiera.ro, tel: 021.9590) sau Ministerul Afacerilor Externe (www.mae.ro). Informatii privind conditiile de calatorie in Uniunea Europeana poti obtine si de pe situl oficial €œCalatorind prin Europa.

 

  Discuta cu un consultant Travis la 0745 252005
  pentru o oferta personalizata.

 

Diverse tipuri de bilete

 

In completarea serviciilor noastre, la cerere, iti putem furniza:

Bilete de tren pentru rute din tara si din strainatate

Bilete de autocar pentru rute din tara si din strainatate

Bilete de ferry-boat

Bilete pentru spectacole: concerte, teatru, muzee etc.

Bilete pentru competitii sportive: meciuri de fotbal, tenis etc. 

Bilete de intrare in parcuri de distractie

 

Voucher de vacanta cadou Travis

Doriti sa faceti un cadou unei persoane dragi si sunteti in pana de idei? Iata solutia: Voucherul de vacanta cadou Travis!

 

Ce este Voucherul de vacanta cadou Travis?

Este un cupon cu valoare de 50, 100 sau 200 EUR care poate fi daruit, urmand ca cel care il primeste sa-l foloseasca pentru cumpararea oricarui serviciu din oferta Travis: vacante in tara sau in strainatate, bilete de avion, rent-a-car, rezervari hoteliere etc.
Cele 3 valori pot fi combinate dupa preferinta pentru a atinge orice suma finala dorita. Pentru un efect maxim, iti putem personaliza voucherul cadou cu o anumita imagine, cu logo-ul companiei tale si valoarea dorita.

Cu ce ocazie poti darui Voucherul de vacanta cadou Travis?

Craciun, Revelion, Ziua indragostitilor, 1, 8 Martie, Paste, ziua de nastere, casatoria sau pur si simplu ca sa-i arati unei persoane ca o apreciezi; toate sunt ocazii potrivite pentru a face un astfel de cadou.

Cum poti cumpara Voucherul de vacanta cadou Travis?

Foarte simplu: platind in numerar direct in agentie, prin transfer bancar si primiti voucherele prin curier sau chiar online, platind cu o carte de credit.

 

  Discuta cu un consultant Travis la 0745 252005
  pentru o oferta de voucher cadou.

 

Vouchere/tichete de vacanta Edenred, SODEXO si Cheque Vacances

Acceptam vouchere SODEXOvouchere Cheque Vacances si vouchere Edenred pentru achizitionarea de servicii turistice/vacante in Romania.

 

Ce sunt voucherele de vacanta?

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa, sau sub forma unui card bancar pe suport electronic, cu care cel care primeste voucherele poate cumpara servicii turistice/vacante in Romania pentru el si familie.

 

De unde pot primi vouchere de vacanta?

Voucherele de vacanta le poti primi de la firma / institutia in care lucrezi, daca ai un contract individual de munca valabil si daca firma / institutia hotaraste sa acorde asemenea beneficii angajatilor sai.

 

Cum pot achizitiona servicii turistice de la Travis cu vouchere de vacanta?

Oferta se poate solicita pe e-mail, sau prin formularul de contact. Atunci cand platesti cu vouchere de vacanta, va trebui sa le prezinti personal, in agentie, consultantului de turism Travis.

 

Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

  • o vacanta pe litoralul Marii Negre
  • un weekend la munte
  • un sejur relaxant intr-un complex cu servicii de spa
  • mini-vacanta in Delta Dunarii
  • un circuit cultural in Bucovina sau Transilvania

In concluzie, poti sa cumperi servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, adiacente cazarii (conditia este sa ai min. 1 noapte de cazare in cadrul pachetului).

 

  Scrie unui consultant Travis la vacante@travis.ro
  pentru o oferta turistica personalizata.

 

Vouchere de vacanta acceptate

 

Voucher SODEXO

 

Voucher CHEQUE VACANCES

 

Voucher EDENRED

 

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis