English English

Argentina

Vacanta in Argentina cu Travis Tourism

Tango, orase uluitoare, stepa nesfarsita a Patagoniei, piscuri semete si ghetari masivi. Fiind situata intre Tropicul Capricornului si inceputul Antarcticii, Argentina este o tara bogata in atractii naturale foarte variate. 

La prima vedere, Argentina nu pare la fel de exotica precum alte tari din America de Sud. Influenta europeana isi face din plin simtita prezenta. Cu toate acestea, spiritul argentinian, caracterizat de o pasiune debordanta, predomina. Dincolo de cliseele clasice, nu oricine danseaza tango si idolatrizeaza personalitatea Evitei Peron, dar totusi fotbalul si viata traita in viteza faca parte din realitatea cotidiana.

Una dintre atractiile de top ale Argentinei este reprezentata de metropola Buenos Aires, cea mai fascinanta capitala sud-americana. Alte orase interesante sunt Salta in nord-vest, Rosario - locul de nastere al lui Che Guevara si Ushuaia - cel mai sudic oras din lume.

Diversitatea faunei si a reliefului asigura un cadru perfect pentru cele mai fascinante excursii. In nord poti merge intr-un safari pentru a admira animalele din junglele tropicale, iar in sud poti merge intr-o expeditie pentru a admira pinguinii si ghetarii. 

Turismul in Argentina este un domeniu foarte bine dezvoltat si vei avea parte de experiente de calitate si la standarde inalte.

 Discuta cu un consultant de vacante Travis
 la 0232 237171 pentru o oferta personalizata.


 

Opinia consultantului de vacante Travis

Consultanta Vacante Travis Tourism
Cristian Petrescu
☏ 0745586763
cristian.petrescu@travis.ro

Argentina este o tara extraordinar de incantatoare pentru cei care adora aventura si experientele inedite. Dincolo de experientele turistice bine-cunoscute, iti mai recomand:
✔ Ruta de Los Siete Lagos, un traseu rutier montan care leaga sapte lacuri din Patagonia; cel mai bine e sa parcurgi acest traseu cu o masina 4x4;
✔ Ghetarul Perito Moreno, unul dintre ultimii ghetari care inainteaza;
✔ San Telmo, cel mai vechi barrio (cartier) din Buenos Aires;
✔ Ushuaia, cel mai sudic oras din lume, "fin del mundo, principio de todo";
✔ cascada Iguazu, una dintre cele mai spectaculoase caderi de apa din lume;
✔ o sesiune de trekking in muntii Anzi, pentru a observa peisajele si forme de relief uluitoare;

Te invit sa ma contactezi pentru a-ti oferi consiliere in alegerea unui program turistic adecvat.

Bilete de avion online

Rezerva-ti online biletele de avion!

Bilete de avion online

Personalizeaza-ti online vacanta!

Personalizeaza-ti online vacanta!

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis