English English

Croaziere

Calatorii exclusiviste la preturi accesibile cu Travis Tourism

Daca te afli in cautarea unei vacante in care sa savurezi momentele de relaxare totala in spa-uri sofisticate, dar si sa vizitezi obiective turistice inedite, iti recomandam sa urci la bordul unui vas de croaziera.

Destinatiile croazierelor se programeaza in functie de anotimp. Astfel, pentru sezonul rece sunt preferate zonele exotice din Caraibe, Hawaii, America de Sud, dar si Marea Mediterana. In sezonul cald poti alege un traseu organizat pe Marea Mediterana, in Spania, Italia, Insulele Canare, Turcia, Grecia, dar si in tarile nordice (Danemarca, Olanda, fiordurile Norvegiene, Suedia, Rusia).


 Discuta cu un consultant de vacante Travis
 la 0232 237171 pentru o oferta personalizata.

 

Opinia consultantului de vacante Travis

Consultanta Vacante Travis Tourism
Ovidiu Romanescu
☏ 0752083132
vacante@travis.ro

Iata cateva dintre avantajele unei croaziere pentru vacanta ta:

✔ vizitezi 3-4 tari in 7 zile; in majoritatea porturilor ai escale de durata variabila, astfel incat sa poti vizita cat mai multe obiective turistice;
✔ traiesti experienta unui hotel de lux care calatoreste odata cu tine;
✔ intri intr-un grup select de calatori si iti largesti orizonturile;
✔ beneficiezi de servicii de lux special gandite pentru turistii care petrec o saptamana la bordul unei nave: masaje, plaja, spa, golf, cazinouri, restaurante exclusiviste, sali de spectacole, s. a.
✔ calatoresti impreuna cu familia fara a-ti face griji pentru distractia si starea de bine a fiecaruia; facilitatile oferite in cadrul unei croaziere tin cont de orice segment de varsta, existand cluburi de distractie pentru copii sau adolescenti, cat si cluburi destinate celor varstnici;

Personalizeaza-ti online vacanta!

Personalizeaza-ti online vacanta!

Bilete de avion online

Rezerva-ti online biletele de avion!

Bilete de avion online

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis