English English

Egipt

Vacanta in Egipt cu Travis Tourism

Egiptul este o tara superba, incarcata cu istorie si cu o cultura interesanta. De aceea, in ultimii ani, a devenit destinatia preferata a europenilor. Piramidele, aflate in Cairo, sunt cel mai vizitat obiectiv turistic si unul dintre scopurile vacantelor din aceasta zona. Iubitorii de all inclusive vor adora aceasta tara.

Cat despre conflictele din ultimii ani, trebuie sa stii ca este o zona sigura, securitatea ta fiind asigurata inca din aeroport, la hotel, pe strazi, dar si la obiectivele turistice.

Pentru o excursie in aceasta zona ai nevoie de pasaport, valabil minim sase luni din momentul in care calatoresti, iar cand ajungi in Egipt, ai nevoie de o viza turistica, pe care o poti obtine din aeroport contra cost, 25 USD.

Lira Egipteana (LE) este moneda oficiala, dar poti schimba din euro sau dolari inca din aeroport. De retinut faptul ca, ai nevoie si de bancnote si monede de valoare mica, intrucat, in aceasta zona, bacsisurile sunt importante pentru localnici. Acestia asteapta sa fie rasplatiti pentru fiecare serviciu pe care ti l-au oferit.

Iti recomandam ca in bagajul tau sa existe si haine conservatoare, deoarece populatia egipteana este atenta la cum sunt imbracati turistii. Pantalonii lungi si racorosi, tricourile, camasile, esarfele, pantofii comozi si ochelarii de soare sunt piesele vestimentare nelipsite din bagajul pentru aceasta vacanta. 

Egiptul este locul negocierilor, pentru ca vanzatorii nu afiseaza preturile, in incercarea de a obtine un pret mult mai ridicat. De aceea, pregateste-ti abilitatile de negociator si incearca sa obtii cel mai bun pret. 

 

 

 Discuta cu un consultant de vacante Travis
 la 0232 237171 pentru o oferta personalizata.


 

Opinia consultantului de vacante Travis

Consultanta Vacante Travis Tourism
Oana Paicu
☏ 0752083133
vacante@travis.ro

Iti recomandam sa incepi prin a descoperi minunatiile Hurghadei. Aceasta este cunoscuta si sub numele de Paradisul acvatic, pentru plajele superbe cu nisip fin și apa cristalină. Aici este locul perfect pentru plimbări cu vaporul, snorkeling, windsurfing și scufundări.
Se pot organiza și excursii opționale din Hurghada. Prima destinație este Cairo, pentru care trebuie să parcurgi un drum lung, de minim 10 ore, cu un autocar. Vor fi două popasuri, de câteva minute, de aceea este bine să ceri de la hotel să îți pregătească un pachețel cu mâncare. Ce poți vizita în Cairo?
✔ Muzeul Egiptean, dedicat moștenirii faraonilor, unde vei putea admira 120 000 de exponante;
✔ Croazieră pe Nil;
✔ Platoul Giza: Piramida lui Keops, Piramida lui Khafra și Piramida lui Menkaura;
✔ Plimbare cu cămila printre piramide;
✔ Sfinxul;
✔ Fabrica de parfumuri.
O a doua excursie pe care o putem organiza este cea catre Luxor, cu atentia indreptata catre Valea Regilor, locul unde au fost descoperite numeroase morminte ale faraonilor și nobililor. Accesul prin zona aridă se realizează cu un trenuleț.
Pana ajungi la vedeta locului, vei parcurge un drum prin desert si vei incepe vizita cu mai multe temple spectaculoase, ce au o maretie aparte.

Bilete de avion online

Rezerva-ti online biletele de avion!

Bilete de avion online

Personalizeaza-ti online vacanta!

Personalizeaza-ti online vacanta!

Oferta vacanta charter in Sharm El Sheikh 2021

plecare din Bucuresti

Oferta vacanta charter in Sharm El Sheikh 2021

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis