English English

Emiratele Arabe Unite

Vacanta in Emiratele Arabe Unite cu Travis Tourism

Pentru cei mai multi, Emiratele Arabe Unite inseamna un singur lucru: Dubai, orasul cu arhitectura desprinsa din filmele science-fiction, insule in forma de palmier, mall-uri de dimensiunea unui oras, partii interioare de ski.

In spatele acestui lux epatant si incredibil se ascund sapte emirate diferite, fiecare cu personalitatea sa unica. La o ora de mers cu masina spre sud gasesti bogatul Abu-Dhabi, capitala tarii, care dobandeste rapid reputatia unui centru de cultura, sport si activitati mondene. In interiorul granitelor sale domneste vastul desert Al Gharbia, a carui tacere si liniste sunt intrerupte doar de rostogolirea dunelor spre Arabia Saudita. La nord de Dubai, Sharjah gazduieste cele mai frumoase muzee din tara, in timp ce modestele emirate Ajman si Umm Al Quwain infatiseaza traiul localnicilor asa cum se desfasura inaintea descoperirii zacamintelor de petrol. In emiratul Ras Al Khaimah sunt in curs lucrari de dezvoltare a infrastructurii de turism. Pentru inot si scufundari trebuie sa mergi in emiratul Fujairah, unde apele limpezi ale Golfului Oman sunt ideale pentru aceste activitati.

 Discuta cu un consultant de vacante Travis
 la 0232 237171 pentru o oferta personalizata.


 

Opinia consultantului de vacante Travis

Consultanta Vacante Travis Tourism
Ovidiu Romanescu
☏ 0752083132
vacante@travis.ro

Indiferent ce tip de vacanta doresti, in Emiratele Arabe Unite ti se ofera conditii perfecte pentru sport, distractie, shopping, safari, croaziere sau pur si simplu posibilitatea de a sta la soare si de a te bucura de stralucirea plajelor.
Una dintre destinatiile de top pentru europenii dornici de exotism si de lux este orasul Dubai, unde iti recomand sa ajungi macar odata pentru a experimenta melanjul dintre luxul in forma concentrata si farmecul incantator al civilizatiei islamice. Odata ajuns aici, bifeaza pe lista ta de calatorie urmatoarele destinatii:
✔ Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume;
✔ Moscheea Jumeirah, cea mai frumoasa cladire religioasa din Dubai si singura deschisa vizitatorilor pentru tururi cu ghid;
✔ Burj Al Arab, una dintre cladirile-simbol ale inceputului de secol XXI;
✔ Muzeul civilizatiei islamice din Sharjah;
✔ bazarurile (Souk) din districtul Deira, in zona veche a Dubaiului;
✔ Muzeul din Dubai, construit in incinta Fortului Al Fahidi;
✔ Moscheea Seicului Zayed din Abu Dhabi;

Bilete de avion online

Rezerva-ti online biletele de avion!

Bilete de avion online

Personalizeaza-ti online vacanta!

Personalizeaza-ti online vacanta!

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis