English English

Cambodgia

Vacanta in Cambodgia cu Travis Tourism

Cambodgia este un taram al superlativelor. Templele antice de la Angkor Wat, Bayon si alte ruine ale Imperiului Khmer, se afla pe lista celor mai grandioase si mai magnifice situri din Patrimoniul UNESCO - la fel de importante ca si Machu Picchu sau piramidele din Egipt si Teotihuacan. Totusi, adevarata comoara a acestei tari o reprezinta oamenii. Trecuti prin tragedii inimaginabile, in timpul regimului khmerilor rosii, au reusit sa isi pastreze spiritul nealterat si optimismul contagios.

Nimeni nu pleaca de aici fara sa admire si chiar sa iubeasca acest taram enigmatic. Capitala Phnom Penh este un centru politic, economic si cultural important, renascand dupa perioada de decadere din timul regimului comunist. Daca la Angkor Wat trebuie sa aloci macar 3-4 zile pentru a vizita complexul, e recomandabil sa aloci o zi si pentru a vizita capitala. Vei gasi aici mancaruri si vinuri care se detaseaza in topul celor din regiune.

 Discuta cu un consultant de vacante Travis
 la 0232 237171 pentru o oferta personalizata.


 

Opinia consultantului de vacante Travis

Consultanta Vacante Travis Tourism
Cristian Petrescu
☏ 0745586763
cristian.petrescu@travis.ro

Cu siguranta trebuie sa aloci cu darnicie timp pentru a vizita Angkor Wat. Chiar si celor carora nu le plac templele, acest complex le va taia rasuflarea. Este una dintre cele mai frumoase creatii ale omului, o capodopera a ingeniozitatii umane. Am petrecut trei zile aici si tot nu simt ca a fost suficient. Este pur si simplu frumos.
In restul timpului ramas la dispozitie, poti:
✔ observa delfinii Irrawaddy, de-a lungul fluviului Mekong, in nord-est; aceste mamifere sunt pe cale de disparitie datorita vanatului excesiv si poate fi una dintre ultimele ocazii in care le mai poti intalni;
✔ vizita Muzeul de Arta din Phnom Penh, unde vei putea admira statui si fresce uimitoare;
✔ urmari un spectacol de dansuri clasice executate de superbele reprezentante ale Apsarelor din mitologia hindusa;
✔ calatori pe spatele unui elefant in Mondulkiri; fauna Cambodgiei este extraordinar de bogata si ofera o varietate mare de atractii;
✔ face o drumetie prin regiunea impadurita Rattanakiri;

Bilete de avion online

Rezerva-ti online biletele de avion!

Bilete de avion online

Personalizeaza-ti online vacanta!

Personalizeaza-ti online vacanta!

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis