English English

Chile

Vacanta in Chile cu Travis Tourism

O fasie lunga si ingusta de pamant, agatandu-se de marginea unui continent, Chile a atras de multe ori atentia pentru forma sa cu totul neverosimila. Aceasta tara cu o lungime de 4300 km si o latime medie de doar 175 km pare absurda. Dar odata ajunsi in Chile, aceste limite capata sens, iar vizitatorii realizeaza rapid ca Chile este o unitate geografica de sine statatoare. Anzii formeaza granita de est, fiind o bariera formidabila de roca si gheata care desparte tara de Argentina si Bolivia. Desertul Atacama, o intindere de 1000 km de teren arid, o desparte de Peru la nord. Spre sud-vest, tara se sfarama in numeroase insule presarate in Oceanul Pacific.

Toate acestea au creat o tara diferita de cele din restul Americii de Sud, una care sfideaza asteptarile multor oameni in ceea ce priveste o tara andina. Chile este o tara dezvoltata, relativ prospera si cu un nivel scazut al coruptiei. Este, fara indoiala, unul dintre cele mai sigure si mai relaxante locuri de vizitat in interiorul Americii de Sud. Autobuzele confortabile ajung la timp si te duc oriunde. Oamenii sunt politicosi, respectuosi si discreti. Minoritatile indigene, in principal, coexista pasnic alaturi de restul populatiei.

In Chile, desi aflata la peste 3500 km de coasta de vest a tarii, in apele Oceanului Pacific se gaseste Insula Pastelui. Acest teritoriu izolat a facilitat dezvoltarea unei culturi uluitoare si misterioase, ale carei secrete continua sa ramana nedecifrate pana in prezent. Dovezile acestei culturi le constituie cele 887 de statui Moai. Aceste bucati imense de piatra sculptata infatiseaza chipuri stranii si pozitionate intr-o succesiune inca si mai stranie, de-a lungul liniei de coasta. 

Fiind o tara a extremelor geografice, diversitatea se extinde si la nivelul oamenilor. Poti intalni figuri extrem de variate, de la pastorii de alpaca din Altiplano si gauchos din Patagonia pana la oamenii de afaceri din Santiago.

Mai presus de toate, insa, Chile este o destinatie obligatorie pentru cei care iubesc peisajele naturale si salbatice. O mare parte din Chile este formata din suprafete intinse de teren pustiu si exista locuri aflate la cateva zile departare de cel mai apropiat drum asfaltat. E locul ideal unde te poti pierde spre a te regasi...

 Discuta cu un consultant de vacante Travis
 la 0232 237171 pentru o oferta personalizata.


 

Opinia consultantului de vacante Travis

Consultanta Vacante Travis Tourism
Cristian Petrescu
☏ 0745586763
cristian.petrescu@travis.ro

Chile este o tara extraordinar de incantatoare pentru cei care adora aventura si experientele inedite. Iata cateva puncte de reper ale vacantei de vis pe care o vei petrece in Chile:
✔ Insula Pastelui, leagan al unei civilizatii uimitoare care a reusit sa creeze mistere imposibil de elucidat;
✔ Parcul National Torres del Paine, aflat in sudul tarii;
✔ Laguna Verde, un lac cu apa sarata, situat in regiunea Atacama, inconjurat de munti si vulcani; in sudul lacului se gaseste Ojos del Salado, cel mai inalt vulcan activ din lume;
✔ o plimbare cu telefericul deasupra orasului Santiago;
✔ Termas de Puyuhuapi, o asezare cu ape termale si peisaje ireal de frumoase, mai putin accesibila, pentru cei cu adevarat pasionati de explorare si aventura;
✔ plajele de la Bahia Inglesa;
✔ o ascensiune pe vulcanul Villarrica;
✔ Valle de la Luna, un teritoriu in care vei putea jura ca faci o plimbare selenara;

 Te invit sa ma contactezi pentru a-ti oferi consiliere in alegerea unui program turistic adecvat.

Bilete de avion online

Rezerva-ti online biletele de avion!

Bilete de avion online

Personalizeaza-ti online vacanta!

Personalizeaza-ti online vacanta!

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis