English English

Parcuri de distractie

Colorate si zgomotoase, vesele si pline de insufletire, uneori adevarate minuni tehnologice si de arhitectura, parcurile de distractii sunt un element comun in peisajul contemporan. Parcurile de distractii reprezinta pentru multi vacanta ideala. Indiferent de varsta, poti petrece clipe de neuitat la Disneyland, Gardaland, Legoland, PortAventura, Europa Park etc.

Meriti sa te bucuri de o vacanta magica, unica si spectaculoasa alaturi de cei dragi. Vei avea cele mai frumoase amintiri, iar magia te va invalui si pe tine. Noi te vom ajuta sa alegi oferta care ti se potriveste cel mai bine:

1. Parcul Disneyland din Franta este parte a Complexului Disneyland Paris, o intrega statiune de vacanta situata la est de capitala franceza, in oraselul Marne-la-Vallée.

2. Europa Park, situat in Germania, aproape de granita cu Franta si Elvetia, este unul dintre cele mai vizitate parcuri de distractie din lume. Vei gasi aici peste 100 de atractii, spectacole, rollercoastere si 13 zone tematice care reconstituie fragmente din istoria Europei.

3. La aproximativ o ora de Barcelona, pe Costa Dorada, se afla cel mai mare parc de distractii din Spania: PortAventura. Parcul este impartit in 5 zone tematice, unde ai ocazia sa descoperi cele mai interesante locuri de pe pamant.

4. Legoland, parcul de distractie din sudul Germaniei, se afla in apropiere de München si este combinatia ideala intre atractii cu tematica lego si o mare varietate de carusele si rollercoastere. Piesa de rezistenta este reprezentata de Miniland, formata din celebre orase europene in miniatura construite din piese lego.

5. Gardaland este cel mai mare parc de distractii din Italia si se intinde pe 46 de hectare. Parcul este situat la circa o ora de aeroport, in apropiere de Verona. Garland are 38 de atractii impartite pe zone tematice care variaza de la cursele extreme in rollercoastere, la "plimbari" in stilul simpaticului Mowgli din Cartea Junglei. Distractiile inspaimantatoare din Labirintul Groazei si de pe Insula Dinozaurilor iti vor ridica serios nivelul de adrenalina.


 Discuta cu un consultant de vacante Travis
 la 0232 237171 pentru o oferta personalizata.

 

Opinia consultantului de vacante Travis

Consultanta Vacante Travis Tourism
Ovidiu Romanescu
☏ 0752083132
vacante@travis.ro

Disneyland merita pus pe lista celor 100 de lucruri de facut intr-o viata, deoarece experienta traita aici echivaleaza cu reintoarcerea la o copilarie plina de farmec si lipsita de griji. Conditiile din complexul de parcuri tematice asigura confortul deplin al vizitatorilor sai. Daca ar fi sa iti fac cateva recomandari generale, trebuie sa ai in vedere faptul ca:
✔ in weekend parcurile sunt destul de aglomerate si se formeaza cozi la fiecare dintre atractii; pentru a le evita, poti achizitiona unul dintre biletele VIP disponibile la receptia catorva hoteluri din complex sau poti beneficia de programul Extra Magic Hours, care ofera acces vizitatorilor cazati la hotelurile Disney intre orele 8 si 10, inaintea deschiderii parcului pentru public;
✔ in timpul saptamanii, numarul de vizitatori este mai redus, astfel incat nu va trebui sa astepti la cozi; cu toate acestea, trebuie retinut faptul ca numarul de spectacole este mai redus in timpul saptamanii;
✔ una dintre principalele atractii la Disneyland este constituita de pozele cu personajele Disney; in general, poate fi dificil sa faci o poza cu ele in timp ce se plimba prin parcuri, dar personajele au program de fotografii la receptiile hotelurilor din complex; poti avea o amintire cu fiecare dintre acestea daca te informezi in prealabil asupra programului de fotografii;
✔ este mult mai comod sa te cazezi in complexul Disney, pentru a beneficia din plin de atractiile parcurilor tematice si pentru a putea profita de intregul program de spectacole;

Personalizeaza-ti online vacanta!

Personalizeaza-ti online vacanta!

Bilete de avion online

Rezerva-ti online biletele de avion!

Bilete de avion online

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis