English English

Malta

Vacanta in Malta cu Travis Tourism

Un amestec fascinant de istorie, religie, traditii si modernitate situat in mijlocul Marii Mediterane. O vacanta in Malta te va purta printre temple preistorice vechi de 5600 de ani, stanci presarate cu fosile, prin pesteri ascunse, catedrale impunatoare si printre oameni dornici de distractie si de bucuria de a trai.

Relieful variat este prielnic pentru practicarea unei palete foarte largi de sporturi: ciclism, hiking, fotbal, tenis, golf. Evident, activitatile acvatice si nautice sunt in topul preferintelor locale: scuba diving, parasailing, inot alaturi de delfini si multe altele.

In Malta activitatile pe plaja ocupa toate cele 24 de ore din durata unei zile si practic, nu iau sfarsit niciodata. Vremea este deosebit de prielnica si sezonul de varf dureaza din martie pana in octombrie. Plajele sunt deosebit de frumoase si entuziasmeaza atat pe cei care cauta locuri stancoase, cat si pe cei care iubesc nisipul fin. Cat despre apa, nici macar fotografiile cele mai reusite nu pot surprinde frumusetea undelor albastre si stralucitoare. 

Capitala tarii, Valetta, este intesata de palate, fortarete, hanuri si catedrale construite in perioada celor 300 de ani de administrare a Cavalerilor Ioaniti. Impresia pe care ti-o vor lasa strazile inguste, cladirile de piatra de culoarea mierii, arhitectura baroca, va fi cea de intoarcere in timpuri de mult apuse. 

Saint Julian este cel mai cosmopolit oras din Malta, cu numeroase cluburi si locuri de agrement, fiind celebru pentru viata de noapte debordanta. Plaja artificiala din Saint Julian este amenajata cu nisip adus din Iordania. 

Daca vrei sa ai parte de o deconectare de la viata cotidiana si mondena, la doar 15 minute de mers cu feribotul, pe insula Gozo vei gasi o oaza de verdeata, liniste, ospitalitate si o atmosfera clasic mediteraneeana.

Malta este un MUST-HAVE in colectia turistilor pasionati.

 Discuta cu un consultant de vacante Travis
 la 0232 237171 pentru o oferta personalizata.


 

Opinia consultantului de vacante Travis

Consultanta Vacante Travis Tourism
Ovidiu Romanescu
☏ 0752083132
vacante@travis.ro

Poti avea o vacanta de neuitat in Malta, in cel mai bun sens al cuvantului. Eu am ramas profund impresionat de experienta turistica traita aici. Uite cateva indicii despre ceea ce poti descoperi in Malta:
✔ gradinile Barakka din Valletta, de unde poti admira o priveliste spectaculoasa a orasului;
✔ Palatul Maestrilor din Valletta, care reprezinta o intoarcere in timp la marii maestri care au condus Ordinul Ioanitilor;
✔ Catedrala Sfantul Ioan din Valletta, principalul lacas de cult al Cavalerilor de la Malta;
✔ Grota Albastra, un urias stancos care imbratiseaza marea;
✔ Templul Megalitic Hagar Qim, vechi de 5000 de ani, o varianta malteza a ansamblului de la Stonehenge;
✔ insula Gozo, cu stradutele sale cochete si casele ingrijite;
✔ Fereastra albastra din insula Gozo, o arcada din piatra cu unul dintre piloni in mare, iar celalalt in stanca, lasand sa se vada apei albastru-azurii;
✔ orasul Mdina, un muzeu in aer liber cu vestigii datand din Epoca Bronzului si fortificat succesiv de catre arabi si crestinii din perioada medievala;
✔ barcile luzzu multicolore pe care le poti observa intr-o excursie pana in satul Marsaxlokk;

Si nu am enumerat decat o foarte mica parte dintre atractiile acestui arhipelag de vis! Iti recomand sa pornesti intr-o vacanta in Malta si te asigur ca nu vei regreta!

Bilete de avion online

Rezerva-ti online biletele de avion!

Bilete de avion online

Personalizeaza-ti online vacanta!

Personalizeaza-ti online vacanta!

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis