English English

Maldive

Vacanta in Maldive cu Travis Tourism

Plaje cu nisip alb, o lume subacvatica fascinanta, ape de un albastru luminos si stralucitor. Maldive reprezinta paradisul tropical al celor pasionati de scufundari si o destinatie exotica de lux.

Maldive se bucura de unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Nisipul este de un alb imaculat si este atat de fin incat ai putea jura ca plajele sunt acoperite cu faina.

E un colt de lume extraordinar de fascinant si fiecare hotel beneficiaza de propria insula. Ai putea petrece foarte mult timp pana sa alegi pentru cazare una dintre cele peste 100 de insule-hotel. Luxul este predominant si exista o competitie continua in oferirea de servicii cat mai avansate si cat mai deosebite. Acest aspect nu face din Maldive o destinatie exclusivista, deoarece exista suficiente alternative destinate celor care doresc preturi mai mici, conexiune cu natura, integrarea in cultura locala, explorarea independenta a zonei.

Lumea subacvatica este deosebit de diversa si fascinanta. Cei pasionati de scufundari, scuba diving, snorkeling vor putea considera ca acest loc ofera cele maibune conditii pentru practicarea acestor sporturi. Apele limpezi si cristaline dezvaluie celor care o cerceteaza o varietate de atractii: pereti de coral, bancuri de pesti tropicali, pesteri subacvatice. La o adancime mai mare vei intalni broaste testoase, diavoli de mare, rechini mici sau chiar marele rechin-balena - cel mai mare peste din lume.

 Discuta cu un consultant de vacante Travis
 la 0232 237171 pentru o oferta personalizata.


 

Opinia consultantului de vacante Travis

Consultanta Vacante Travis Tourism
Cristian Petrescu
☏ 0745586763
cristian.petrescu@travis.ro

Maldive reprezinta o experienta care nu poate fi cuprinsa in cuvinte. Ea trebuie traita la fata locului, pe una dintre insulele sale izolate, inconjurat de peisaje cu adevarat de neuitat. Maldive este destinatia ideala pentru:
✔ scufundari, Snorkeling, Scuba Diving si orice sport care implica imersiuni in apele limpezi si calde de la tarm;
✔ o luna de miere de neuitat;
✔ petrecerea Craciunului si a Revelionului; chiar daca preturile in aceasta perioada pot fi extrem de mari, experienta unor sarbatori de iarna in cadru exotic merita toti banii;
✔ relaxare intr-un cadru dominat de lux si exotism;
✔ explorarea unor locuri izolate si tropicale;

Pentru a prinde vreme buna, uscata, iti recomand sa mergi in Maldive in perioada decembrie-aprilie. In aceasta perioada clima e perfecta, cu ploi rare, cer senin si umiditate scazuta.

Nu ai nevoie de viza daca stai mai putin de 30 de zile si calatoresti in scop turistic.

Bilete de avion online

Rezerva-ti online biletele de avion!

Bilete de avion online

Personalizeaza-ti online vacanta!

Personalizeaza-ti online vacanta!

Kaani Grand Seaview 4* Maldive

de la 1319 EUR/persoana/sejur

Kaani Grand Seaview 4* Maldive

Hotel Arena Beach 4* Maldive

de la 999 EUR/persoana/sejur

Hotel Arena Beach 4* Maldive

Paradise Island Resort&Spa 4* Maldive

de la 1679 EUR/persoana/sejur

Paradise Island Resort&Spa 4* Maldive

Vilamendhoo Island Resort 4* Maldive&Spa

de la 2169 EUR/persoana/sejur

Vilamendhoo Island Resort 4* Maldive&Spa

 
travis vacante enjoy new destinations!
travis corporate enjoy success!
travis rentacar enjoy our cars!
 
travis mytravis